elikäs -EP, elikäs -demo on valmis. Huomisella keikalla sitä lienee jo saatavilla rajoitettu määrä. Ilman kansitaidetta, kansia kun ei ole vielä tehty.
    Lapsella ei ole vielä edes nimeä, vaikka itsekseni olen haaveillut kastavani sen nimellä "Ka!". Onomatopoetiikka on ennenkin jyllännyt noissa tuotannoissa: Oivan ensimmäinen oli "Tseh!" (toiselle ei siunaantunut mitään nimeä, hö) ja Stuparien vastaava "Augh!". Sitä paitsi "ka" oli muinaisen Egyptin mytologiassa muistaakseni tämmöinen kaksoisolento, joka meillä kaikilla on (Suomessa "eellusmies" elikäs "etiäinen"..). Sikäli tuo nimi toiselle levylle sopisi kuin sialle otsatukka, eikös? On siinä kyllä se vika että se on myös automerkki... Jossain välissä varmaan nettisivuillekin päätynee noita tuotoksia, mutta ei vielä - onhan siellä se ykkösdemo, jos ei keikalle jaksa tulla levyä hakemaan.
    Päätettiin että soitetaan koko tähänastinen kahdeksantoistabiisinen tuotantomme kahdessa erässä. Yhdeksän biisiä ensikattauksessa ja loput pienen tauon jälkeen. Siinä on yksi uusikin biisi, ihan viimeisenä - tai uusi se ei ole niille jotka Kalevi Rahko & the KodinKoneOrkesterin tuotantoa tuntevat; "Korttelirassi" sai ensijulkaisunsa juuri KRtheKKOn toimesta joskus puolisentoista vuotta sitten.
    Roudattiin sitten reenien päätteeksi kamat jo valmiiksi Trebaan; pääsee huomenna sen verran helpommalla. Trebassa on se hyvä puoli että minkään asian kanssa ei tarvitse loputtomiin säätää, hommat hoituvat juohevasti eikä tarvitse vääntää kättä joka asiasta.
    ...Sellaista pientä sähläystä on kyllä tiedossa, että kolmannes bändistä ei pääse soundcheckiin, vaan eiköhän tuosta selvitä kun alustavasti pistetään hanikat vaateriin ja sitten vaan fiilispohjalta muokkaa äänimaisemaa jos alkukeikassa löytyy huomauttamisen varaa...