eli kauhea viima. Mukavata [nicey] on se, ettei tarvitse aivan toimetonna olla. Jos nyt hakemalla hakee jotain negatiivista, niin eihän tässä ehdi päiväkirjaa pitää, pirkale, saati että kerkiäisi päivittää Mental Jump-sivuja, vaan haitanneeko tuo mithän.

Ja sitten takaisin todellisuuteen: pari projektia silloin tällöin ei vielä = kauhea hyöky, mutta saa sitä ihminen riemuita jos siltä tuntuu. Että ei yhtään virnistellä siinä.

Eilen kun kävin katSOMAssa harjoituksia näytelmään "Odota minua takaisin", johon osallistumisesta jouduin syssymmällä [more autumny] kieltäytymään, rupesi ihan harmittamaan etten ole mukana. Kyseessä on A.W. Yrjänän CMX-teksteihin perustuva pläjäys, jonka enskari tulee olemaan TVO:lla perjantaina 2. helmikuuta. Tämä siis tapahtuu Turussa, eli ulkopaikkakuntalaiset [foreigners]: Turku on kaunis kaupunki helmikuussa... Heti ensi-iltaa seuraavana päivänä Yrjänä ja Kauko Röyhkä tulevat kuulemma yhteISKIertueellaan "Rock, Runo ja Proosa" (tms.) kunnioittamaan tURKUlaisia läsnäolollaan, eli timing on aika hyvin kohdallaan siinä.