Jehna, juupeli ja toden totta: lisäsin Mikseriin kaukana -90-luvulla väsäämiäni biisejä ja jaan ne täten tässä myös Teidän kanssanne. Vähän harmittaa että nuo ensimmäiset viisi kipaletta ovat soundillisesti parasta ikinä henkkohtaisella urallani (mitä nyt rumpuprogrammeeraus vähän ottaa aivoon välillä, mutta ainahan se välillä niin toki tekee edelleen vaikka olenkin vanhempi ja viisaampi [Ja taitavampi? En ole ihan varma...].)

Mutta niillä raidoilla olinkin ihan aidossa studiossa ihkaelävän äänittäjän armoittamana (ei niin ettenkö sittemminkin olisi ollut, mutta että soolotuotantoa duunaamassa). Myöskin neljän jälkimmäisen tsuibaleen laulut on äänitetty samaisilla pahnoilla, mutta niissä on kyllä parasta taustat, vaikka vähän vähemmän hi-tech-soundilliset ovatkin. Lievästi (siis todella vähän) enemmän johonkin industriaaliin ovat kallellaan ja tummempisävyisiä, mutta sovituksellisesti aika jees - kaiken maailman soittimia kuuluu siellä, muitakin kuin skebaraa (vaikka pääosissa tietenkin on se nimenomaan). [Mutta siis Sinä, joka varastit kotistudioni, jolla ne taustat tein - tuo nyt jumalauta jo takaisin ne vermeet. Meikä on toista päivää ilman röökiä ja yhdeksän vuotta laina-aikaa alkaa olla vähän liikaa..]
---
[haamu271107klo1307]: vaihdoin biisien järjestyksen pitkäsoitollisen ajattelun ohjastamaan muotoon - tämän lastun sepustukset vaativat siis entistäkin soveltavampaa lukemista. Sinä pystyt siihen, ihminen! Mutta homma lähtee nyt siis sinfonisimmalla pläjäyksellä liikkeelle. Jatkakaa.

[haamu hetikohta uudestaan]: Ai jaha. Soittimessa pysyy näemmä sama järjestys vaikka. No ei sitten mitään. Jatkakaa. Minä vielä.

[haamu sittenkin vieläkin]: Niin että ne vaihtuivat viiveellä? No hyvä etten ruvennut hötkymään tai.