on ilmaantunut makoilemaan kamaran päälle. Semmoinen harsonohut untuvakerros, huomasitteko? Eikös olekin hassua, että talvipäivän seisaus on ovella, eli päivät rupeavat pitenemään ja näin ollen kevät tulee ihan justiinsa. Äkkiä minarit jalkaan, tai muuten ei ehdi mäkeen ollenkaan!

Milloin ne rupeavat valmistamaan tupakastavieroitustupakkaa? Tai hengityksenraikastajatupakkaa? Tai keuhkosyöväntorjuntatupakkaa? Mahdollisuudet olisivat rajattomat, mutta ei kun me tehdään vaan tätä tavallista, tätä mistä tulee tällaista savua kun sen sytyttää. Bioteknikot! Mistä teille oikein maksetaan? Yskänlääketupakalle on huutava tarve!

--

Heh, sainpa tässä välissä tehdä itseni tarpeelliseksi hyvin yksinkertaisella muotoiluseikalla, jonka haastavuus oli korvien välissä. Kiva on joskus tehdä jotain ihan simppeliä ja saada siitä kiitosta. Taidanpa palkita itseni munkkikahveella (johan tässä on tunti istuttukin).

--

Se on varmaankin toi aurinko, mutta tänään olen törmännyt vain mukaviin ihmisiin ja positiiviseen palautteeseen. Ompas mukavaa. Heh.