Satuin törmäämään itselleni uuden ajankohtaismedian (Slate) sivulle, jonka aihepiiri ei varsinaisesti juuri kiehdo, mutta peniksen omistajana on myönnettävä, että kyllähän uteliaisuutta (omalla karmivalla tavallaan) riipii sivu, joka kertoo miten aikuiselle tehdään ympärileikkaus. Ajattelin rohkaista mieleni ja lukaista miten se duuni sitten niinq menee ja tolleen. Sillä lailla karaista mieltä kun ajatus esinahan silpomisesta aiheuttaa lähinnä primaalireaktiona puistatuksen ja mielikuvien aktiivisen karkottamisen. Mielentyyneyden laajennuskokemuksena ajattelin ottaa informaation.

Niin eihän siinä mitään, operaatio kuin operaatio. Puudutusta ja niin pois päin. Sen jälkeen pari kuukautta hyvin hyvin siveää elämää. Hiukan vinosti hymyilin sivun alkuun laitetulle nootille, jossa todetaan, että jutussa olevien linkkien takaa löytyviä kuvallisia esityksiä ei ehkä kannattaisi työpaikalla katsella - voi noita amerikkalaisia, ajattelin huvittuneena.

Vaan sitten jutun luettuani ajattelin vielä olla niinkin rohkea että kävisin vilkaisemassa niitä kuvia, ainakin joitakin - enhän minä mikään pelkuri ole sentään. Varmaan ihan vaan semmossia piirrettyjä kaaviotyyppisiä kai ne olisi, ettei ollenkaan sellaisia leikkausfotoja? No, pari ensimmäistä linkkiä olivat ihan harmittomia... vaan sitten tuli vastaan niitä kirurgiakuvia. Niiden takia en laita linkkiä edes suoraan siihen tekstipätkään - kuitenkaan ette malttaisi olla seuraamatta niitä linkkejä. Jos minä en malta, ei malta kukaan muukaan. Täytyy jälkishokissa todeta, että en todellakaan olisi halunnut nähdä niitä kuvia, niistä herää kastraatiofobiat ja ties mitkä...