Hmm. Eilisen lehdestä luin, että Eurooppa siirtyessään yhtenäisen talousalueen ylläpitoon lakkauttaa kansalliset pankkikortit, jolloinka rahaliikenne hoidetaan luottokorteitse. Sellaista ei ole harkittu, että tuota luottoliikennettä hallinnoisi joku eurooppalainen instanssi; näin ollen jokainen eurooppalainen tulee jokaisella ostollaan pönkittämään Yhdysvaltojen bruttokansantuotetta. Tai siis nyt aletaan havahtua siihen, että jotain on vissiin menossa vinoon.

On tietysti "helpompaa" käyttää jo olemassa olevaa systeemiä, mutta koska tässä ollaan duunaamassa nimenomaan eurooppalaista talousaluetta, tuntuu vähän oudolta että kyseinen alue ei kykene itse hoitamaan omaa rahaliikennettään, vaan nimenomaan haluaa provikat heittää Atlantin yli kaikesta transaktiosta.

Yhtä lailla omituiselta on kuulostanut, kun Naton yhteydessä puhutaan, ettei Euroopalla ole resursseja oman yhtenäisen puolustuksen järjestämiseen. Ihanko todella halutaan olla itsenäisen valtioliiton sijaan Yhdysvaltain vasalleja?

Ei tässä nyt välttämättä Illuminatia haluaisi seinille maalailla, mutta eipä näitä päätöksiä ole kansanäänestyksilläkään tehty...