Jahans. Nytpä on lauantain keikka katkolla. Stupor Mundihan oli sillä puheella soittelemaan lähdössä, että saapi rokkailla kakkosena, eli hyvissä ajoin. Nyt viimeisen tiedon mukaan tämä ei käykään päinsä: pitäisi soittaa viimeisenä.

Sehän on tietysti joskus ollut himottavin soittoaika, pääesiintyjän paikka, mutta siihen aikaan tuppaa olemaan myös kännisin yleisö (kun taas orkesteri saa kärvistellä mahdollisimman soittokuntoisena eli selvin päin {tai tulla tillin tallin lavalle, mitä kukaan ei toivo [eikähän me nyt semmoista tehtäisi]}), ja nykyään ei välttämättä bändiä haluta tulla kuuntelemaan kovin myöhään - klubikulttuuri on muuttumassa, ja ihan oikeaan suuntaan.

Antaapa katsoa mihin päädytään, perutaanko koko homma vai löydetäänkö jokin toinen ratkaisu... Informoin heti kun tiedän.

---

Ja kappas: Soneran serveri on taas kerran kumossa, joten en saa jälleenkään päivitettyä tuonne bändisivuille tilannetta kuin sen verran että koko sivua ei löydy enää... %&#¤%"=(^* Mahtaako heillä olla liikaa väkeä töissä - kompastelevat toisiinsa ja palvelimien johtoihin?

---

No niin, aamulla sentään sai taas päivitettyä...