Näin Ruotsissa:

Ydinvoimalan turvallisuusviranomaisten laatiman raportin mukaan työntekijät ovat olleet töissä jopa humalassa. Kesällä voimalassa sattui käyttöhäiriö, joka raportin mukaan ei johtunut pelkästään teknisistä puutteista [juu, kursivointi minun].

Ydinvoimaloiden heikoin lenkkihän on nimenomaan ihmiset - muistaakseni Tshernobylkin aiheutui leväperäisestä toiminnasta. Mutta muutenhan touhu on täysin turvallista: Valtaojaa ei ainakaan yhtään haittaa jos uraania louhitaan hänen takapihaltaan ja ydinjätteet viedään hänen kellariinsa. Ei kannata kehittää niitä vaihtoehtoisia energiamuotoja kun ikiliikkuja on jo keksitty. Ja suunnittelijat löytyvät kätevästi toiselta puolelta maapalloa, missä pakkasolosuhteet hallitaan suvereenisti; rakennuspätäkät saadaan myös kuskattua toisaalle.

Ympäristön kannalta olisi suotavaa, että plutonium pysyisi suljetussa astiassa kymmenen puoliintumisajan verran eli 241 000 vuotta.

Mehän tiedämme, että tuona aikana kukaan ei toilaile humalassa ydinvoimaloissa, Suomessa. Sotia ainakaan ei ehdi tuona aikana syttyä eikä mitään vaarallisia alueita tulla pommittamaan. Radioaktiiviset jätteet on sinetöity sinne mihin ne viedään. Kaikki on ihan ok.