402516.jpgSian vuosi alkaa lupaavasti! Jotakin uutista lukiessa pisti sivusilmään ensin tuo alareunan rehvakas ilmoitus, jossa haetaan toimariksi rehellisesti sikaa, joka on peräti niin sikamainen että se kirjoitetaan isolla. [No-nooh, oikea tulkintahan on tietystikin se, että sveitsiläinen mm. Sikaflexiä valmistava firma jne, pysykääs nyt housuissanne...]

...ja vähän lisää tutkailtuani huomasin tässä ylempänä, että myös kasvottomalle patruunalle olisi käyttöä [Tuon selitystä en muista, enkä nyt enää pääse tarkistamaan kun ei tullut linkkejä laitettua talteen... Mä siis olen tosi pahoillani ettei tule tilastoitua kaiken maailman ladontavirheitä.] "Sulaudutko varjoihin? Kykenetkö kyyläämään alaisia niin, että he eivät näe sinua, mutta Tietävät olevansa tarkkailun alla? Tervetuloa innovatiiviseen joukkoomme tekemään Tulosta!"

Se on hyvä että asiat sanotaan niin kuin ne ovat. Innolla odotan näkeväni ilmoituxen jossa haetaan Rehellistä Riistoporvaria repimään tienestinsä alipalkattujen kiinalaisten selkänahasta ja sitä ennen lakkauttamaan pari tehdasta täältä Tuhansien Järkien Maanalaisesta.

"Oletko Paskiainen? Kykenetkö ilman tunnontuskia ensin kinuamaan valtiolta hulppeat investointituet ja sitten saattamaan pari tuhatta koko työikänsä Yhtiötä uskollisesti ja riemumielin palvellutta, yli- ja pätkätöillä ihmisraunioiksi rappeuttamaasi, orjaa kilometritehtaille vailla minkäänlaista tulevaisuutta. Tervetuloa! Kultainen kädenpuristus jo siitä hyvästä että suostut ottamaan meihin yhteyttä."

YT:llä kaikki sujuu, kuten meille jo lapsuudessa tolkutettiin.