Hivenen pienempiä areenoita kolunneena voin ymmärtää Tori Amoksen (Amosin? Amoon?) purkausta. Keskittymiskyvyttömät yleisön jäsenet saattavat vääränä päivänä ottaa aivoon sen verran kovasti, että tekee mieli viskata heikäläiset pihallen. Harvemmin kuitenkin tulee käytyä toimeen. Sattui semmoinen päivä Torille.

Tästä pääsemme sujuvasti seuraamaan Stupor Mundin listamenestystä. Rakettimaisen nousun Mikserin top 40:ään tehnyt Turvatyynyn suudelma nousi tällä viikolla vain yhden sijan, eli kuudenneksi. Tähänkö se vauhti loppui? Ykkössija on ihan siinä kädenojentaman päässä, mutta vauhdin hiipuminen viittaa siihen, että tuon riman ylitys ei ehken toteudu. Pistesijoille kuitenkin päästiin, jätkät...

Ei paljon lohduta. Hankala on sitten papparaisena hehkutella, että kuulkaas kersat, sillonku pappa oli Mikserin listan kuudentena... Siinä vähän vauhti loppuu kesken jotenkin, siinäkin.

Mikäpä olisi tässä elämässä tärkeämpää kuin listamenestys?  Vaikea on mitään keksiä. Maailmanrauha? Mekaaninen kauko-ohjattava, ohjastajansa kokoinen dinosaurus? "10-vuotiaat tytöt ja pojat odottavat taas joulupukilta tekniikkalegoja, mutta myös aivan tavalliset legot ovat toivottuja." Varmaan.

Joulupukille on postiteltu huolellisesti duunattuja Excel-taulukoita siitä, mitä kaikkea ensi jouluna saa tuoda, ja mistä niitä saa shopattua. Toisaalta pyydetään yhteistä aikaa perheelle. No, kaikkea ei voi saada. Edes joulupukilta.