Kuten sanoin, tämä ei ihan heti lopu. Laitoin nyt sinne Mikseriin 27 Kalevi Rahko & the KodinKoneOrkesterin biisiä, ja tässä ne nyt ovat (Silmät kiinni ja ankara takanoja kyllä se ottaa vastaan...). Uskokaa pois, nämä soittimet eivät lopu vielä tähänkään. Jossain välissä laitan Panfarmin biisit vielä boksiin - ja sitten voisi varmaan taas keskittyä uuden tuotannon luomiseen.

KRtheKKOn tuotantohan ajoittui tuonne 2002-2004 välille, kun duunasin Stupor Mundille ja Oivalle kipaleita - ihanan raakasoundista kamaa on siis tiedossa kun puleeraus on jätetty ihan muille. Itse asiassa tuosta nyt jakamastani boksista puuttuu ainakin muutama biisi toistaiseksi (enkö ole tehnyt niistä demoja vai enkö nyt vain onnistu törmäämään niihin? Mene ja tiedä [niin, juuri Sinä].)  - ja toisaalta siinä on mukana pari bonusraitaakin, joita ei ole livenä kuultu missään. Kuunnelkaa ne puhki nyt, ennen kuin niistä tulee kansallista omaisuutta ja karaokentäytettä [ai niin, se nöyryys...].


Hitsi kun samoihin aikoihin tein myös Romanssi-diptyykin, eli versiot Leif Wagerin tutuksi tekemästä Romanssista sekä suomennoksen Ozzy Osbournen Goodbye to Romancesta - mutta en voi tekijänoikeussyistä julkaista niitä tässä. Ne oli hienoja tulkintoja - ja samaan syssyyn tuli myös versio Uralin pihlajasta, jossa sämplepuolella äänessä oli moottorisahoja ja maansiirtokoneita ja muuta.... Postmodernia kaihoa?