NBC:n talkkarit ovat päättäneet palata ruutuun siitä huolimatta, että käsikirjoittajat ovat lakossa. Pitäisi tietysti heimoveljenä pitää käsikirjoittajien puolta ja loukkaantua, mutta toisaalta on ihan mielenkiintoista nähdä, miten Jay ja Conan tonttinsa hoitavat ihan omin voimin.

Tai siis Jayta nyt ei näe miltään kanavalta kun ei mitään maksullisia ole tullut hankittua, mutta Conan tuskin menettää ainakaan mitään - vaikka veikkaileekin, että juttujen taso saattaa laskeutua todella heikolle tasolle. Vaan siellähän se on muutenkin - homma funkkaa vain ja ainoastaan silloin kun C antaa flown viedä ja hölöttää pihalle kaiken mitä päässä sattuu liikkumaan.

Kirjoitetuilla punchlaineilla ei pitkälle surffata, siihen pitää adlibata aikas paljon jotta vitsit uppoavat. Jayllä muistaakseni on paljon pidempi alkumonologi, joten saattavat leuat  (khihi*, sillähän on siis tosi iso leuka...) vähän väsyä.

Ehkä molemmat herrat yli kymmenen vuoden kokemuksella huomaavat, etteivät tarvitse käsikirjoittajia lainkaan. Talk-showhan perustuu pitkälti siihen, että pidetään rakennelmia pystyssä. Pääasia että mikään ei muutu, ja käsikirjoittajilla kuitenkin on tapana aina tyrkyttää kaiken maailman uusia ideoita.
---
* ja se nauraa aina noin, khihihi.