Tv-tornin kiipeilevät vauvat tarkistettuamme hyppäsimme jälleen vapaaseen raitsikkaimprovisaatioon. Melkoisen mutkan jälkeen hyppäsimme Karlovo Námestilla ulos ja hetken dallattuamme havaitsimme Sonyn liikkeen, josta varmastikin löytyisi paristot kameran hyytyneiden tilalle. Myös HDV-kamera olisi irronnut alle kahden tuhannen euron; ei ihan järkyttävän halvalla mutta halvemmalla kuin Suomesta, muistelen. Tekniikka vain on turhan edistyksellistä, laskentatehoa vaativaa - ei sillä vielä pariin vuoteen ole käyttöä. Vaan saapi nähdä josko joku dv-cam mukaan vielä tarttuisi.

Siinä Karolíny Svetléllä, sen pyöreän rotundakirkon lähettyvillä syötiin kanat ja kalkkunat; mukiava paikka, jonka nimestä en tieten enää muista kuin että se alkoi assällä ja siinä oli viitisen kirjainta [Století - eli sinne päin...].

Ja ei kun sporaan taas. 22 ja 23 vievät linnanmäelle, missä ei ole sen enempää näkemistä kuin moisissa yleensäkään. Loreton aukollakin pitäisi olla keskiyöllä kun se joku paha äiti(puoli?) karauttaa hevosvaljakolla suoraan helvetistä.

Molempina iltoina olemme onnistuneet tulemaan kiertotietä kotiin. Pienen Puolen kaduilla on suuntavaisto koetteilla.
43000.jpg