Jeps. Miten meni viime yö? Hyvin, ehkä liiankin. Onnistuin nukahtamaan jo puolenyön jälkeen (jesh! -huutaa kansa) ja nukuinkin sitten kaksitoista tuntia putkeen (nooh! -mylvii kansa). Että pääsin töihin hyvissä ajoin ennen kahta, eli niihin aikoihin kun pitäisi valmistautua poislähtöön. Ja mitä tein? Lähdin nettiin samoilemaan... ei, vaan tein hetken Töitä ja sitten vasta lähdin nettiin. Huomasin, että toissapäiväinen kirjoitukseni ei ollutkaan kylmentänyt aivan kaikkia lukijoita, mistä *tyytyväisyys*.

Ihan kaikki meistä ei haluakaan kuulla vain ja ainoastaan kivoja asioita, vaan jotkut kaipaavat sitä, että välillä puhutaan myös Asiaa. Tämä lämmittää mieltä. Koko kansa ei olekaan joulumielen suloisessa kohdussa näyteikkunoiden sumentamin silmin.

Gosh, kun on energinen olo! Olen niin täynnä tarmoa että täytyy ihan pysähtyä ja tuntea sen voima.

--

Nyt seuraa testi. Se näyttää tältä:
Kun tajusin (ei onneksi kestänyt kuin puolitoista kuukautta...), että voin linkittää päiväkirjasta suoraan omalle sivulleni pätkällä html-koodia, kokeilen nyt josko olisi mahdollista saada vastaus myös näillä sivuilla usein esitettyyn kysymykseen: "Lukeeko tätä kukaan?" Joten tuo kohta vastannee tämän nimenomaisen räpellyksen osalta kysymykseen. Vastaahan? Klo on nyt 15.30.

--

Paskat. Kyseinen cgi on piilotettu johonkin muualle. Dang.

Nooh. Exploraatio jatkuu:

--

Jaahah. Tommonen javascriptin pätkä ei näy missään. Jatketaan...

--

Oho. Menipäs tässä aikaa. Mitään ei selvinny kun unohdin jo mitä olin hakemassa. Niin voi käydä netissä.

Ulkona on jo vaikka kuinka pimeää... Uskallanko mä mennä kotiin?