En ole viikkoon osannut tehdä mitään. Minusta alkaisi olla korkea aika pyöräyttää uusintana tuo mainio sarja kun en enää muista mitä siinä tapahtui.
    Ja ehdotus: seuraavat realitysarjat voisi toteuttaa seuraavalla tavalla: Ihmisiä suljetaan samaan tilaan (taloon tai saarelle tai jotain) ja sitten sanotaan: "Täällä jossain on yksi tylsähkö puukko. Yksi teistä pääsee täältä pois." Sitten poistetaan kamerat ja unohdetaan koko juttu. Viedään kaikki telkkarit kaatopaikalle. Kyllä sen kisan voittaja yllättyy kun palaa kannibaalina takaisin sivilisaatioon.
    Mitähän ihmettä muuten tapahtui sille piilomainontakanteelle vai mikä se nyt oli? Kun BB:ssä harrastettiin siis niin avointa piilomainontaa että se oli jo ilmimainontaa (ja siis laitonta) mutta ilmeisesti asia ei niin paljon jaksanut kiinnostaa asian esille ottaneita, että sille olisi jotain viitsinyt tehdä. Vai maksettiinko ne hiljaisiksi? Minkä helvetin takia asioihin puututaan hennolla närpintäotteella? Miksei napakasti? Ilmiselvä asia, mutta eihän siitä ärkioski olisi tietenkään tykännyt eikä se suklaafirma. Niille olisi tullut paha mieli ja milläs lohduttelet kasvotonta firmaa sitten?
    Ai niin, ja tämähän oli aivan viihteen huippua, tämä... Nyt täytyy muistaa etten koskaan kyseistä ohjelmaa katsonut, mutta olin töllön ohi kävellessäni huomaavinani, että siellä pelattiin jotain uutta konsolipeliä (- tätähän ei varmaankaan voi mainostamiseksi katsoa, eihän? Eihän?). Siis joka kymmenes suomalainen tuijotti teeveeseensä liimaantuneena kun nämä yhdet tappoivat aikaa pelaamalla jotain teeveepeliä. Eksponentiaalista ajantappamista! Kyllä ihminen on kekseliäs.

Toisinaan kannattaa - asiasta asiaan - lueskella mitä käteen sattuu, niin kuin anoppilassa kävi: lueskelin viimeisimmät MeNaiset ja Annat. Kävi esimerkiksi ilmi, että seuraavan kerran kun migreeni koputtelee otsaa, kannattaa valella ranteita lämpimällä vedellä. Joillakin se auttaa, väitetään tässä jutussa (no, ei kylläkään tuossa nettiversiossa päästä kyseiseen deltaljiin saakka...). Mutta siis sitä olin sanomassa, että on varsin virkistävää katsella maailmaa toisinaan muiden suodattimien kautta eikä aina vaan samojen portinvartijoiden välityksellä.

Niin, yksi keikka lisää loppuvuodelle siunaantui. En tarkempia yksityiskohtia vielä tunne, mutta asia selvinnee tässä jahka lähemmäs talvipäivänseisausta siirrytään. Uusi demokin on vihdoin valmistumassa; näin annoin itselleni puhelimitse tänään kertoa kun biisijärjestystä kerran tarkistettiin....