että onnea kaikille siviili-ilmailijoille. Ilmailusta puheen ollen: kävin tossa joulutunnelmissa pakana-sivuilla, siellä missä lukee, että Suomi nousuun. Ei, en ole mikään wicca-wiikari, mua nyt vaan kiinnostaa asiat joita ei välttämättä hesarin teeveesivuilta löydy.

Noh. Siellä käsiteltiin uusimmassa jutussa aihetta, jonka kaikki varmaan koulunpenkiltä piinallisen tarkkaan muistaa. Pilatus teki pika-gallupin kansalaisten keskuudessa: vapautetaanko Barabbas vai tämä Jeshua-tyyppi. Jos oikein pinnistää muistia, niin ehkä muistaa, että Barabbashan siinä vapautettiin. Mutta nyt tulee se mielenkiintoinen osio: Bar-Abbas tarkoittaa Isän Poikaa eli siis Jumalan Poikaa. Kuka siis ristiinnaulittiin, kirvesmies vai Messias? Näin syvällisiä kannattaa miettiä torstaiaamuna, siinä tulee ihan uusi perspektiivi koko loppuviikolle.

Valitettavasti en voi liittyä muiden päiväkirjailijoiden kuoroon, jossa todetaan pikkujouluista että 'tulipahan nussittua vaikka jälkikäteen miettien ei ehkä olisi kannattanut'. Kun ei tullut nussittua. Vähän sellainen harmittaa, mutta toisaalta, valinta oli aivan oikea tarjonnan ollessa sitä mitä se oli (no offence), sitä kun mielellään heittäytyy intiimiksi vain sellaisen ihmisen kanssa, jonka kanssa haluaa muutenkin olla tekemisissä. Minusta ainakin on rasittavaa harrastaa näitä yhden ähellyksen suhteita. Ei ole kauhean sielukasta sellainen.