Niin, siis. Björksten tämän järjellisemmin saa sanoiksi, että käykää siellä ja tulkaa sitten takaisin. Ettekä jää sinne luuhaamaan! Lähetä lukija edeltä ja hae se väkivalloin takaisin...

En minä ole Extraa seurannut, enkä töllöä ylipäätään niin isolla vaihteella - kun ei sieltä etsimällä jaksa hakea jotakin katsomisen arvoista. Mutta tämähän on vallan hassua. Kuvio toistaa itseään jälleen. Juuri kun aloin sivusilmällä panna merkille, että Extralla alkaa vähitellen löytyä vähän ryhtiä ja omaa ilmettä, pistää johtajasetä lapun luukulle ja alkaa "korjata" juurikin sitä vikaa - omituisella tavalla tosin - josta koko ajan on jurnutettu, mutta jota ei ole myönnetty, ja joka ei varsinkaan kyseiseen kanavaan kerta kaikkiaan millään tavalla liity.

Projektia siis nostatetaan lentoon, mutta hitsi kun metrin korkeudelle onkin viritetty yllättäin siivet ja kaulan katkaiseva siima. Hups. Kato kyl se siinä oli, sitä ei vaan näkyny. Kato.

Että missä noita Johtajia kasvaa? Voisiko niitä vähän tuholaistorjua? Tai lannoittaa? Hui, ei lannoiteta, vaikka ajatus onkin prolen mielestä hauska - ei niitä enempää tarvita. Eikä isompia.

Ai niin: tein pseudonyymilleni logon - en ensimmäistä kertaa, enkä varmaan viimeistäkään, mutta hei kato. Kato hei:
1094236.jpg