Olen aina ihmetellyt ihmisiä jotka pitävät stereot täysillä ollessaan pihalla hommissa. "Eivätkö ne voi hetkeäkään olla täyttämättä ilmastoa jollakin hemmetin metakalla," olen sanatarkasti äimistellyt. "Ovatko ne niin penteleen eksyksissä henkisesti etteivät kykene olemaan ilman valmiiksi pureksittua ympäristöinstallaatiota?" Noin juuri olen mesonnut pääni sisäisessä autiudessa tyytyväisenä omaan itseriittoisuuteeni.

Nyt itselläni raikaa Last.fm kun istun läppäri sylissäni keinutuolissa jonka talviteloilta tähän toin (Niin, kasvimaata tässä... organisoin. Juurikin tapoin yhden... semmoisen vihreän... hyönteisen?). Kaiken lisäksi tuo musiikki tuntuu tällä hetkellä olevan melkoista aaooärrää vaikka vaihtoehtomusiikin viirinpystyttäjä kuvittelenkin olevani. Jumankauta, ja silloin juuri pölähtää eetteriin Journey. Skippaanko vai kuuntelenko? Skippaan; tämä on joku slovariosaston... vaikka kohta se ehkä lähtee käyntiin... kitaristi malttamattomana odottaa... pakko varmaan kuunnella loppuun... ei kun meni ihan humpaksi. Skip. ...Au! Mutta miksi ne tunkevat tuota Coldplayta? En ole kohderyhmää, senkin scrobbleri.

Tässä ilmastossa iskee väistämättä semmoinen manjaana-fiilis (mistähän tässä koneessa löytyisi tuollainen aaltoviiva ännän päälle? En jaksa miettiä...). Kohta pitää siirtää keinua kun tuo kuusi peittoaa aurinkoa. Mutta löytyykö vielä aurinkoinen paikka jossa myös AirPort futaa? Ah, tämä on kestämätöntä... "'It's getting colder...,' he said."