Äh. Olen eilisestä lähtien kuulunut niihin onnettomiin Soneran asiakkaisiin, jotka eivät pääse lukemaan sähköpostejaan. Tällä tavalla on tyhjän päälle äkkiä pudonnut ihminen. Ihan varmalla siellä olisi joku "how you rich make miljons but only now all night long" -viesti jossa voisi klikata itsensä pois huolista.

Ja juuri pääsiäisenä, kun palvelimellakin haluaisivat varmaan viettää vapaata! Laiskurit, eivät viitsi korjata. Nyt ymmärrän mitä kärsimyksellä tarkoitetaan. Niin on olo kuin Monte Criston tulevalla kreivillä - pimeydessä ilman toivoa viruu virtuaalinen minä.

Mutta kaupat sentään on auki tänään! Jipii! Törsäämällä takaisin kuosiin! Ehkä vikakin korjaantuu sinä aikana? Ihmeenomaisesti. Sitten ymmärtäisin myös mitä Pelastuksella tarkoitetaan. Älkää väittäkö etteikö intternetti olisi opettavainen keksintö. Niin on vastavuoroisvaikutteinen se, dynaaminen kaikkine (lukuisine) vikatilanteineen.
---
[haamu:] Klo 20.44 satuin lukemaan uutisen, joka väittää että Vika saatiin korjattua lauantaina puoliltapäivin ja normaalisti palvelu alkoi toimia iltapäivän ja illan aikana. Ilmeisesti sitten on normaalia, että se ei edelleenkään toimi, vaikka väittämän mukaan toimii.