Turussa sitä kannetaan säkeillä. Kuten tilannetta seuranneet tietävät, Åbo oli aikeissa sammuttaa jokivarren maisemointivalot, ja sen lisäksi tehdä syrjemmistä seuduista parempia tähtienkatseluun.

Kauhea äläkkä yleisönosastoilla, ja kun kaupunginjohtajaa haastateltiin vuodenvaihteeksi, totesi hän nasakasti: "Eivät muuten sammu". Nyt se on virallista: jokivarsi palaa yhä.

Vaan niistä syrjäseutujen valoista ei juuri puhetta, mitä nyt sivulauseessa että säästää pitäis - paitsi siis siellä yleisönosastoilla (rahvas). Joten eivätköhän ne sammu. Siinä säästää monta... sataa...? euroa?

Puuvalojen sammuttamispäätöksen pyörtäminen kun ei liity millään lailla kaupunkilaisten turvallisuuteen. Siinä on kyse julkisivusta. Aivan sama lisääntyvätkö väkivalta ja kompurointi jossain, pääasia että ulkopaikkakuntalaiset haukkovat henkeään keskustassa (Oh! Miten sielukas jokiseutu! God bless kunnanisät ja -äipät! En saa henkeä! ...Enkä uskalla kävellä missään muualla kuin täällä jokivarressa..."). [Tämä on tietystikin vain ilkeä veikkaus, mutta].