Pohdiskeleva Liftari usuttaa meitä kaikkia jalkautumaan kaduille ottamaan kuvia ihan tuntemattomista ihmisistä. Hullu ihminen.

Ei vaan, asiaa. En minä ainakaan ilman painavaa syytä uskalla ottaa kuvia kaduilla kun ohikulkijat menevät heti kipsiin. Saati että menisin sanomaan jollekin että saiskos potrettia räpsäistä. Vaikka eipä siinä sen kummempaa ole. Liftarin sanoin:

Sosiaalisen rohkeuden kehittäminen on keskeistä niin hyvän journalismin kuin sisällöllisesti hyvän kuvaamisenkin kannalta. Hyvät jutut ja kuvat eivät saa jäädä haaveiksi siksi, ettei tekijä kehtaa.
[...]
Leikkimielisesti tätä pientä projektiani voisi kutsua vaikkapa kansalaiskuvajournalistin perusrohkeuskurssiksi. Jos joku haluaa liittyä joukkoon, tervetuloa.

Että sekaan vain. Itse taidan nyt ensin nukkua yön yli ajatuksen päällä.
---
*Eri nokkela otsikko tulee tietystikin tokaisusta "Sano muikku" - tämä selvennys siksi ettei joltakulta mene yöunet miettiessä... Minä tosiaan olen tulossa kipeäksi. Kurkkua kraapii jo, ja kauniimman puoliskon hiljattaisesta potemisesta tiedän mitä on tulossa... Tämä taas selvennykseksi siitä että jutuista alkaa mennä viimeinenkin tolkku [tekosyy, tiedän].