Ei juma. Tämähän on järjetöntä. Samaan aikaan kun levy-yhtiöt tekevät parhaansa, ettei edes ostettuja levyjä voi kuunnella, ilmaantuu tuollainen kuin Last.fm, jossa voi kuunnella kaikkea mahdollista ilmaiseksi, ilman typerien juontajien hölinöitä, idioottimaisia mainoksia - ja jos sattuu tykkäämään jostain, tuo vielä etsii bändejä joista ei ole koskaan kuullutkaan, mutta jotka osuvat juuri siihen hermoon jota pitääkin nirhata. Ja jos ei tykkää, voi hypätä seuraavaan arvontaan ja vaikka bannata koko biisin: "Ei koskaan enää tuota minun radioasemallani!" (vai blokkaako se kaikki kyseisen artistin biisit? En tiedä, tämä on kaikki vielä niin kovin uutta ja jännittävää.) tai voi merkitä jonkun ihan siis suosikkilemppariksi - profiili muodostuu siinä kuunnellessa.

Vain kela puuttuu, mutta jos biisi on tarpeeksi hyvä, sitä ei tule mieleenkään kelata. Tarviiko levyjä ostaa enää koskaan? No, suomalaisia viisuja ei ainakaan vielä ole yhtään framille tyrkyttynyt, mutta ehkä olen vain profiloitunut pieleen toistaiseksi sen suhteen...

Ei näitä malta kuunnella loppuun kun haluaa koko ajan löytää uusia ihmeellisiä kokemuksia... Ei kai tästä vaan tule uusi addiktio. Kle.