Olisihan se pitänyt tietää - tällekin on nimi: TMIS eli Too Many Ideas Syndrome. Vaikka täällä sanotaankin, että

You don't hear much about TMIS because complaining about being too creative is like complaining about being on The New York Times bestseller list too often.

niin emme me ihmiset taida olla noin vaatimattomia. Ja itse en vain tiennyt että tälle on nimi ("I had no idea."). Valitettavasti en voi valittaa sitä että olisin turhan usein NYT:n parhaitten sellerien listalla (tai edes NYTten-listalla [vieläkö Hesarin viikonloppuliitteessä on tuo turha lista - en tiedä kun en ole metropolimme asukas]), mutta onneksi voin nyt valittaa puhtoisin omatunnoin sitä, että ideoita on aivan liikaa enkä sen tähden saa mitään aikaiseksi. "Siis aivan kauhee TMIS tänään! Piti maalata sitä ja säveltää tätä ja kirjottaa tota, mutta en sitten jaksanu."

..Harmi että linkkaamassani osoitteessa myös kerrotaan yhdeksän jippoa mitä sen suhteen voi tehdä. No, en minä sitä ehdi lukea, koska siis tää ideoitten määrä musertaa mun. Oikeesti. Siis mä en todellakaan ehdi referoida niitä tähän. Täytyy tehdä. Kun vaan sais päätettyä mitä. Ja mähän siis en tapa mun daarlingeja - ne palaa zombeina takas.

Mutta listata ne yhdeksän tietysti voin - ei niistä tule hullua hurskaammaksi, mutta kun te ette kuitenkaan saa klikatuksi itseänne tuonne sivulle:

1. THE RED DRESS THEORY.
2. IT'S THE STUPID IDEA, STUPID. 
3. THIS IDEA HAS LEGS.
4. THE ASSIGNMENT IS DUE.
5. MIND OVER MIND. 
6. GIVE IN TO PASSION.
7. ORGANIZE VISUALLY.
8. GET (META) PHYSICAL.
9. THAT'S WHAT FRIENDS ARE FOR.

No niin! Joko on vähemmän luova olo?
---
*vai miten se nyt meni...